Tietoja minusta

Olen Maskun kunnanvaltuuston puheenjohtaja, Varsinais-Suomen maakuntavaltuuston jäsen ja Varsinais-Suomen aluepelastuslautakunnan varajäsen. Minut on valittu myös Maskun nuorisovaltuuston kummivaltuutetuksi.

Perheeseeni kuuluu tämän kevään abiturientti, joten kuntavaalien lisäksi jännitettävää on meillä kotona myös kevään ylioppilaskirjoituksista.

Toimin työsuojelutarkastajana Lounais-Suomen aluehallintovirastossa. Aiemmin olin töissä Palvelualojen ammattiliiton toimitsijana yli 15 vuoden ajan. Työelämään liittyvät kysymykset ovat minulle hyvin tuttuja.

Olen vaikuttanut lukuisissa muissa tehtävissä sekä ay-kentässä että kunnallisissa elimissä.

Tasa-arvo työelämässä ja työssä jaksamiseen liittyvät kysymykset ovat minulle työni kautta tuttuja. Yhdenvertaisuuteen liittyvät asiat ovat minulle tärkeitä myös kuntapolitiikassa.

Tunnen myös yksinhuoltajan arjen mm. abiturientin äitinä. Haluan vaikuttaa Maskun kuntapolitiikassa siihen, ettei nuorisomme syrjäydy, vaan pääsee mukaan yhteiskuntamme eri toimijoiksi turvallisella ja hyvän elämän polulla. Nuoria tukemalla autamme myös heidän perheitään.

Katso Turun Seutusanomien järjestämä vaalipaneeli vuodelta 2017 Maskussa tästä:

Vaalipaneeli

Kommentit

Jätä kommentti